Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mindenki egészségre, gondtalan, boldog életre és jólétre vágyik. De az odáig vezető út közben rengeteg inger ér minket, amelyek különböző érzelmeket indítanak el bennünk. Ezek az érzelmek azonban nem mindig pozitívak. Ezek a rossz érzések szabotálhatják céljaink megvalósulását, ha leragadunk mellettük. Viszont mint minden, ez is áthidalható.

A szervezetünk remekül tükrözi vissza mindazt a változást, ami éppen a lelkünkben zajlik. Egy érzelemmel kezdődik minden, ami gondolattá alakul, majd fizikailag jelenik meg testünkben, végül a környezetünkben és a külvilágban válik valósággá. Érdemes megfigyelni a bennünk zajló folyamatokat és annak függvényében elindulni céljaink megvalósítása felé, hiszen így könnyűszerrel képesek vagyunk semlegesíteni a kiváltó ok forrását.

 

Kezdjük a méregtelenítéssel!

Most nem a megszokott léböjt kúráról és az egészséges életmódról lesz szó, hanem sokkal inkább azokról a mérgekről, amik a külvilágból érkeznek hozzánk. Ahogyan táplálkozásunk által, úgy a minket érő ingerek által is akaratlanul jutnak el hozzánk különböző mérgek, amiket olykor észre sem veszünk. Ezek mind a májban rakódnak le, hiszen a méregtelenítés központja itt található. Ez a szervünk felelős azért, hogy megszűrje a méreganyagokat és ne juthassanak onnan tovább a szervezet különböző pontjaiba. A frusztráció, a gyűlölet, a féltékenység, az agresszió és legfőképp a harag érzelmei is mind idekerülnek. Ezeken az érzeteken érdemes mielőbb megértéssel és elengedéssel túllépni, hogy a májproblémák kialakulásával ne kelljen szembenéznünk.

 

Vegyünk mély lélegzetet!

Az éltető oxigén nélkül nem megyünk messzire ezen a bolygón. A tüdőnk szűri meg a testünkbe kerülő levegőt, majd azt belélegezve élettel tölt el minket, amit körforgásszerűen kilélegzünk és újra be. Az élet örök körforgása figyelhető meg általa, ami a születéssel kezdődik és a halállal végződik. A tüdő tehát magát az életet szimbolizálja testünkben és a halál gondolata, de legfőképpen a gyász érzése gátolhatja annak normális működését. Szeretteink elvesztése mély fájdalmakkal jár és meg is kell élni a gyászt, de ahogy az élet megy tovább, nekünk is tovább kell haladni. A múlt lezárását követően érdemes szeretettel gondolni a történtekre és ezzel az érzelemmel beszívni a friss levegőt tüdőnkbe, hogy az sokáig maradhasson egészséges.

 

Nincs miért aggódni!

Minden táplálék a gyomrunkba jut először és innen kerül a benne lévő tápanyag is további felhasználásra a szervezetben. Az aggodalommal járó érzelmek is itt landolnak, amit általában „nem vesz be a gyomrunk”, ezért azok csak kényelmetlenségeket okoznak és feldolgozatlanul ott maradnak, amivel a szervezet nem tud mit kezdeni. Ez a rossz információ akár rosszindulatú sejtté is válhat igen rövid idő alatt, ami komoly gyomorpanaszok meglétét eredményezheti. Mindezzel nem kell szembesülnünk, ha aggodalmak helyett képesek vagyunk megengedni a dolgok történését, tudva, hogy minden a számunkra legmegfelelőbb módon alakul.

 

A szív és az elme kapcsolata

Agyunk és lüktető szívünk a két legfontosabb szervünk, amely napi 24 órában működik születéstől a halál pillanatáig. A mindennapi stressz a legveszélyesebb ellenség számukra, ugyanis ez az az érzet, ami először a szívbe mar, majd az elmébe hatol és ott dolgozza fel az adott helyzet történéseit. Legtöbbször tévesen, hiszen az agy képes kombinálni és olyan képeket visszatükrözni, ami nem is fedi a valóságot. Ez visszajut a szívbe és további érzelmeket indít útjára, amik addig egyáltalán nem voltak jelen. A stressz tehát rengeteg rossz kiindulópontja lehet, amire aztán semmi szükségünk nem lenne. Az egyetlen biztos gyógymód a stressz elleni orvoslásra maga a nevetés, a jókedv és a boldogság. Stresszes helyzetben az a legjobb, ha elvonatkoztatunk az adott dologtól és megpróbálunk olyan állapotot létrehozni, ami lehetővé teszi az említett pozitív érzetek befogadását. Ebben egy barát, illetve egy kellemes társaság sokat tud segíteni.

 

A legmagasabb érzelem

Kétségtelen tény, hogy a szeretet érzete rendelkezik a legmagasabb rezgésszámmal. Ha ez az érzés állandóan képes ott lenni bennünk, akkor a fentebb felsorolt lelki blokkokat képes maradéktalanul feloldani, ennek értelmében harmóniát és boldogságot hoz magával, ami egyenes út az egészséghez és a jóléthez egyaránt.

 

Mindezek létrejöttét elősegíti a Mannacseppek rendszeres fogyasztása és segítséget nyújt abban, hogy a szervezetben lerakódott negatív információktól megszabadítson minket.  Gyengéden oldja fel a naponta keletkező feszültségeinket, hogy úgy élhessük mindennapjainkat, ahogyan az számunkra a legáldásosabb.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete