Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Az aggodalom is csupán a félelem egyik formája, amely a különböző élethelyzetekben beárnyékolja életünket. Hatása a fejfájástól az álmatlanságig, de egyéb fizikai problémákig is végigkísérheti megtapasztalóját. Ugyanis amikor aggódunk, negatív folyamatok mennek végbe testünkben. A szituációk különbözőek lehetnek, de egy dolog azonban mindig ugyanaz: a lelki tényező. Hajósi Péter írása arra figyelmeztet, hogy mindig azzá válunk, amire figyelmünket irányítjuk!

Talán az aggodalom a legrosszabb érzelem, amivel valaki önmagát mérgezheti, hiszen pontosan ebben az állapotban veszíti el önuralmát és indul el egy olyan úton, ami legtöbbször szakadékba sodorja őt. Az aggodalom erősödő érzésében pedig nem képes tisztán gondolkodni, így cselekedetei is egyensúlytalanságot mutatnak, aminek mindig ugyanaz a vége: az illető álmai szertefoszlanak, magába roskad és gondokat halmoz egy már meglévő problémára.

 

Miért alakul ki az aggodalom?

Az ismeretlentől való félelem minden esetben aggodalmat szül. Ez a szervezetünk természetes reakciója. Van azonban egy határ, amikor már túl sok energiát fordítunk a veszélyforrások felkutatására, és azok lehetséges következményeire. Ez egy negatív folyamat, ami az egyénben rejlő bizonytalanságnak a következménye. Ha képesek vagyunk önmagunkban hinni és tudni azt, hogy számunkra nincs akadály, akkor az aggodalmat a bennünk lévő hit pozitív energiájával könnyűszerrel képesek vagyunk legyőzni. A megoldás annyi, hogy az adott helyzetben rejtőző negatív következmények helyett, irányítsuk a figyelmünk fókuszát a pozitív lehetőségekre.

 

Rhonda Byrne: Titok c. könyve nagyon jó példákat mutat be az aggodalmak legyőzésére, mint a repülőgép szerencsétlenséget elszenvedett Morris E. Goodman esete is. Gerince eltört, lélegezni és nyelni nem tudott magától, teljesen lebénult. Az orvosok lemondtak róla, azt mondták, hogy hátralévő éveiben gépek fogják életben tartani és csak pislogni lesz képes. A férfi mégsem aggódott. Elhatározta, hogy saját lábán, gyógyultan fog kisétálni a kórházból, egy másodpercnyi aggodalom sem volt benne. Ugyanis az volt életszemlélete, hogy „amíg gondolkodni tudsz, addig újra összeteheted a dolgokat.” És aggodalmak helyett csak arra fókuszált, hogy valósággá tegye mindazt, ami a fejében már megszületett. Az orvosok a csodának írják az esetet, ugyanis a férfi saját lábán hagyta el a kórházat úgy, ahogyan azt előre elképzelte. Pedig ő, egyszerűen csak hitt önmagában és nem aggódott semmi miatt sem.

 

Louis L. Hay: Éld az életed! c. könyve is figyelemreméltó darab a témát illetően, ugyanis ő volt az a személy, aki a gondolatok és kimondott szavak erejének megerősítéseiről tanított. Külön taglalja az aggodalmakról gondolt elképzeléseinket, amik már önmagában negatív megerősítések az életünkre vetítve. Úgy véli, ha az aggodalom legapróbb szikrája is feltűnik bennünk, az már elvet a testünkben sejtszinten egy olyan magot, aminek semmi keresni valója nem lenne ott. És ez bizony hátráltat önmegvalósításunkban és egészségünk megőrzésében is. Ezért muszály tenni ellene.

 

Hogyan hagyjuk figyelmen kívül?

A saját magunkba vetett hiten kívül érdemes megtámogatni szervezetünket olyan készítménnyel, ami az említett, oda nem illő negatív információkat semlegesíteni képes bennünk. A Manna cseppeket azért alkották meg, hogy könnyebben birkózzunk meg a különböző élethelyzetekkel. Így az olyan érzelmeket – mint az aggodalom – ­könnyen és rövid időn belül tudjuk leküzdeni.

 

Természetes, hogy a mindennapi rutinjaink során, nem mindig vagyunk képesek tudatosan kizárni magunkból minden felmerülő aggodalmat. Ezért, a negatív hatások csökkentése, már nem a mi feladatunk lesz, hanem a Manna cseppé, ami intelligensen ott fejti ki a hatását, ahol éppen szükséges. A cseppek jótékony hatását már több százan igazolták és életük harmóniáját is nekik tulajdonítják. A tapasztalatok szerint, a cseppek fogyasztása mellett bátran végezzük mindennapi tevékenységeinket és jobb döntéseket hozunk. Figyeljük csak meg, hogy a Manna folyamatos fogyasztása után az aggodalmakat már sokkal könnyebben kezeljük, hiszen azt az utat járjuk, ami a miénk.

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp