Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Sokan azt állítják, hogy gondolataink határozzák meg az életünket. Valóban, nem kétséges, hogy az életszemléletünk hatással van a viselkedésünkre. Ha körbe nézünk a világban, akkor azt is észrevehetjük, hogy egy adott ember hozzáállása mennyire van kihatással saját és környezete életére. De mit mondanak erről azok, akik nem így vélekednek? Hogyan látják a saját életük és a pozitívabb sorstársaik közti különbséget?

 

Egy közelmúltban megtörtént esetet hoznék ide a példa kedvéért, amiről az egyik Manna fogyasztónk számolt be. Lehet, hogy Önnek is ismerős lesz, ugyanis minden családban vannak ilyen beszélgetések:

 

Egy harmincas éveiben járó fiatal családapa hosszas szünet után meglátogatta szüleit. A férfi tudta jól, hogy családjával való találkozás nem lesz éppen fenékig tejfel, ugyanis a szülei minden egyes alkalommal csak a panaszaikról beszélnek. Ezért már előre felvértezte magát a negatív megszólalások ellen. Bár nagyon szerette szüleit, a beszélgetéseik után rettenetesen fáradtnak, elkeseredettnek, sőt szinte depressziósnak érezte magát. Amikor megkérdezte felmenőit, hogy vannak mostanában, még a vártnál is sokkal több panasz hangzott el. Egy darabig hallgatta, hogy folyamatosan drágul az élet, hogy a kormány milyen megszorításokat hozott, hogy a tv-ből csak a rossz hírekkel szembesülnek, valamint milyen rossz a közérzetük, ugyanis itt is fáj, ott is fáj…

 

Egy idő után félbeszakította a férfi édesanyját, majd így válaszolt:

– Anyukám! Hogyha olyan rossz nézni a tv-t, akkor minek nézed? Ha fáj a lábad, akkor miért nem teszel ellene valamit? És ne az éppen aktuális kormány határozza meg a mindennapjaidat, mert csak bosszankodsz! Vedd kezedbe a saját életedet! Én szeretek élni és boldog vagyok a bőrömben, a negatív dolgok nem érdekelnek.

 

Ekkor az édesanya tágra nyílt szemekkel azt mondta fiának:

– Te hol élsz fiam? Mi van veled? Drogozol?

– Nem. Miért?

– Hogy élhetsz ilyen pozitívan, egy ilyen világban? Mit szedsz?

– Manna cseppet! – hangzott a végtelenül egyszerű válasz.

 

A legtöbb családban hozott minta a negatív szemlélet

 

Az említett történet férfi szereplője természetesen nem volt mindig ilyen pozitív. Ahogyan édesanyja is, ő is a legmélyebb pontig élte negatív életét. Amint elkezdte szedni a Manna cseppeket, úgy tágult ki előtte fokozatosan a világ. Elkezdett örülni apró dolgoknak, mint a napsütés, a frissítő eső a nyári kánikulában, egy mosoly az eladótól a hentesnél, vagy éppen egy egyszerű munkahelyi megbeszélés, ami jó hangulatban telt el.

 

Már teljesen másképpen éli mindennapjait, mint a Manna szedése előtt és ezt nem csak ő veszi észre saját magán, hanem a közvetlen környezete is beszámolt erről a pozitív változásról. Egészsége kifogástalan és a negatív mintákat különleges terápiák, orvosok és gyógyszerek nélkül volt képes megváltoztatni és elengedni. Mindezt kizárólag a Manna jótékony hatásának tudja be, hiszen semmi egyebet nem változtatott sem magán, sem az életén, sem a gondolkodásán. Egyszerűen csak elkezdte szedni a cseppeket és az élete, önmaga és a gondolkodása is gyökeres pozitív változás felé indult el. Szerinte ezen az úton lelheti meg azt a harmonikus életet, amiről a Híradó soha nem fog beszámolni. Ezért már azt sem nézi, amiért még boldogabban érzi magát napról-napra a Manna cseppel.

 

RENDELJE MEG ÖN IS A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp