Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Számos betegség megelőzhető lenne, ha valóban mentesíteni tudnánk magunkat a harag, a düh, az idegeskedés és a fokozott stressz érzetétől. Ezek ugyanis a legerősebb „méreganyagok”, amik szervezetünkben megbújva nem várt betegségeket okoznak, amiknek kezelését kemikáliák segítségével próbáljuk orvosolni. De tényleg ezt kellene tennünk vagy van ennél sokkal kézenfekvőbb, egyszerűbb megoldás?

Milyen problémákat okoz, ha gyakran dühöngünk?

 

A düh, hirtelen intenzív indulatkitörés, amely megterheli az egész szervezetet. Ilyenkor óriási energiák szabadulnak fel. Az a személy, aki megéli a dührohamot, csőlátást, tompa hallást, megnövekedett szívritmust, és hiperventillációt tapasztalhat. A látásuk “elvörösödhet”. A magas adrenalinszint és a véráram oxigénszintje a személy végtagjainak remegését idézheti elő. Mindez, fizikailag is megterheli a szervezetet, és hosszú távon komoly keringésbeli és egyéb problémákat okozhat.

 

Mi rejtőzik a mélyben?

 

Maga a düh megjelenése, egy olyan érzelmi és lelki állapotot tükröz, ami egy nagyon mély elégedetlenség, valamint egy bennünk zajló belső lázadás kifejező eszköze. Legtöbb esetben egy tiltással szemben tanúsított ellenállásnak a következménye, de lehet az uralkodás és az érzelmi zsarolás eszköze is. Ezek a negatív energiák a máj köré csoportosulnak elsősorban, éppen ezért a dühhöz kapcsolandó érzelmek jó eséllyel májproblémákhoz vezethetnek.

 

Szemproblémák kialakulásában is igen erős szerepe lehet a dühnek, hiszen „annyira ideges vagyok, hogy elvakít a düh”. Ugyanez igaz lehet a vérnyomás ingadozásában is, hiszen fokozott idegállapotban nem csak „felmegy bennem a pumpa”, de képes vagyok „elvörösödni a méregtől, a dühtől”.

 

Az említett példák kiválóan tükrözik, hogy a düh abszolút nincs jótékony hatással a szervezetünkre és rengeteg kellemetlen betegséget is meg tudnánk akadályozni a nyugodt és kiegyensúlyozott életvitellel. Ha mégis nem várt feszültség alakul ki bennünk, arra érdemes odafigyelni, hogy mi váltotta ki ezt az állapotot. Sokan úgy vélik egy adott helyzetben, hogy igazságtalanság áldozataivá váltak, ezért a tehetetlen düh lett úrrá rajtuk. Ezen a ponton azt érdemes megvizsgálni önmagunkban, hogy miért érzem magamat áldozatnak, mert a nagyfokú érzékenység csak még tovább erősítheti a düh érzését, ami mellett következmények mellett már biztosan nem fogunk tudni elmenni.

 

Mi okozza a dühünket?

 

Fontos tudni, hogy a düh mindig önmagunkból fakad, és a körülmények, vagy a másikkal való konfliktus csak megrezegteti az ahhoz csatlakozó drótokat. Tapasztalhatjuk azt is, hogy a hozzánk közelállók gyakrabban feldühíthetnek, mint az idegenek. 

 

A düh kiváltó okát azért is célszerű mihamarább letisztázni magunkban, mert amíg az nem egyértelmű számunkra, addig tudat alatt ugyanazt a dolgot fogjuk újra és újra pörgetni. Ez sajnos újabb feszültségeket generál, a düh pedig újra és újra előtör belőlünk, valahonnan agyunk egy apró szegletéből.

 

Mi lehet a megoldás?

 

Az ideges embernek nem célszerű azt mondani, hogy nyugodj meg, mert nagy valószínűséggel csak még idegesebb lesz. Annyit viszont mindenképpen tehetünk, hogy elővigyázatosak vagyunk egy esetleges konfliktus helyzetben és idegeskedés helyett a szeretet erejével, higgadtan próbáljuk meg kezelni az adott szituációt. Az igazi megoldás az lehet, ha megpróbáljuk a bennünk rejtőző feszültségeket csökkenteni. Ehhez jó megoldás lehet, ha az évek alatt felgyűlt lelki blokkokat igyekszünk feloldani.

 

Ebben tud segítséget nyújtani a Manna csepp rendszeres fogyasztása is, hiszen a tudattalan negatív gondolatokat könnyű szerrel képes semlegesíteni, ami egy nyugodt és harmonikus kiegyensúlyozottságot eredményezhet számunkra. Szervezetünk egy igen intelligens szerkezet, így természetesen rendelkezik egy öngyógyító mechanizmussal, amit a megfelelő táplálékkiegészítő készítményekkel érdemes folyamatosan megtámogatni. A Manna csepp forradalmi megalkotása is ezt segíti elő, hogy összhangban legyen szervezetünk az elménkkel és mind lelkileg, mind fizikailag egészségesen élhessünk. Hiszen mindannyian ezt szeretnénk nem? Tegyünk hát érte!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete