Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Életünk során megtanítják nekünk, hogyan illeszkedjünk be a társadalomba, hogyan alkalmazkodjunk a többi emberhez: legyünk kedvesek, tisztelettudóak, barátságosak. Ezek valóban nagyon pozitív üzenetek, de sokunk hajlamos átesni a ló másik oldalára. Annyira elnyomjuk a dühöt, hogy egyszer csak felrobbanunk, utána pedig jön a szégyenérzet. Higgye el, kiadhatja és ki is kell adni a dühét úgy, hogy ne érezzen lelkiismeretfurdalást és ne bántson meg másokat!

A düh teljesen természetes érzés

 

Valóban, mégis már egészen kicsi gyerekkorunktól fogva arra nevelnek minket, hogy ezt elnyomjuk. Van azonban számos olyan helyzet kortól függetlenül, ami bántó, frusztráló vagy netalán megalázó számunkra. Ha ezekben a szituációkban a belénk nevelt formulákat vesszük elő, a düh érzése bennünk marad, hiszen nem adjuk ki. Ez rövid távon is borzasztó rossz számunkra: feszültté, idegessé válunk. Hosszú távon pedig komoly lelki egyensúlyzavarokat képes okozni. 

 

Azt kell megtanulni, hogyan adja ki jól 

 

Jó hír azonban, hogy ezeket a tanult viselkedésmintákat le is tudjuk váltani. Azt kell elsősorban megértenünk, hogy a düh teljesen természetes reakció, így azt elnyomni felesleges és káros. A kiadott düh csökkenti a feszültséget, így segítségünkre lehet a mindennapok helyes megélésében. Vagyis életünk során nem a düh érzésének elnyomását kell megtanulnunk (és megtanítanunk a gyerekinknek), hanem azt, hogyan kezeljük (kezeljék a gyerekeink) megfelelően. Hogyan adjuk úgy ki a negatív érzéseinket, hogy azzal ne bántsuk meg azokat, akiket nem szeretnénk. 

 

Élje meg a dühét!

 

A dühöt meg kell élni, hiszen az elfojtott érzések egészen komoly lelki következményekkel járhatnak. Szorongóvá, frusztrálttá, hosszabb távon pedig akár depresszióssá is tehet minket a fel nem dolgozott, ki nem adott érzés. Nem szabad megvárni a robbanást, mikor kontrollálatlanul kiszakad belőlünk a sok ki nem adott érzés. Ezután ugyanis jön a szégyenérzet és a lelkiismeretfurdalás, ami ördögi spirált indít el. Az ilyen módon kiadott feszültség azt eredményezi, hogy a következő alkalommal még inkább lenyeljük a haragunkat és még több feszültség halmozódjon fel. Így a robbanás később még erőteljesebb lesz, ami még nagyobb szégyenérzetet vált ki. És az egész kezdődik elölről…

 

A düh az életünk része

 

Mindenki számára alkalmazható recept nincs a düh helyes, egészséges kiadására. Vannak, akik boxzsákon vezetik le a dühüket, más a párnát püföli. Van aki kiordítja a dühét (ezt is lehet párnába), és van aki kondizással, vagy kocogással vezeti le. Külföldön is már egyre több helyen ismerték fel, hogy szükség van arra, hogy természetes módon levezessük a dühünket. Egyre több tárgy készül olyanra, hogy bírja a püfölést, de vannak kifejezetten olyan terápiás jellegű programok, ahol tárgyakat törve-zúzva, megélhetjük a dühünk természetes kiáramlását.

 

Tehát, a düh levezetésére számtalan megoldás létezik. A cél az, hogy ne bántsuk meg vele a szeretteinket. A legfontosabb azonban az, hogy megtanuljuk, és elfogadjuk, a dühöt nem nyomhatjuk el, mert a düh az életünk része. 

 

Másik megoldás, a megelőzés

 

Mindenki számtalan bosszantó dologgal találkozik, nap mint nap. Ezek a kikerülhetetlen stresszforrások, egyre nagyobb feszültséget generálnak bennünk. Azonban nem szükséges megvárnunk, hogy ez a feszültség robbanásig növekedjen.

 

Segítségünkre lehet az a kizárólag természetes anyagokból álló készítmény, melyet kifejezetten lelki görcsök feloldására fejlesztettek ki. A Manna-cseppeket azért alkották meg, hogy feloldják a naponta keletkező feszültséget, és csökkentse a stressz káros hatásait. Segítségével könnyebben tudjuk feldolgozni a minket érő negatív hatásokat úgy, hogy közben nem bántunk meg senkit. Szánna egy percet arra, hogy megőrizze és támogassa lelki egészségét?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete