Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Az egyik legnagyobb kihívás, amikor a feszültség egyre csak nő, a stressz szintje pedig már a fejünk fölé tornyosul. Megoldást jelent, ha tudatosan arra törekszünk, feloldjuk a mentális blokkokat, és elengedjük a stresszorokat, mellyel a boldogabb mindennapok felé vehetjük az irányt. Sokan akkor ütköznek igazán falakba, amikor úgy érzik, nincs idejük vagy energiájuk a leginkább stresszoldó tevékenységek gyakorlására, pedig igazán nagy szükség lenne rá. 

Ezért olyan nagyszerű hír, hogy a boldogság megléte és megélése növeli a stresszel szembeni ellenálló képességet. Sok olyan dolog van, ami feldobhatja a hangulatunkat például játék egy kisállattal, vicces videó megtekintése vagy akár csokoládéevés, ami gyorsan és egyszerűen beilleszthető a napba. Az olyan pozitív érzelmek, mint az öröm, az elégedettség vagy az elismerés, független és tartós előnyökkel járnak.  Az emelkedett vagy megnövekedett boldogság tartós személyes erőforrásokat építenek fel, beleértve az éberséget, az ellenálló képességet, a szorosabb kapcsolatokat, sőt a fizikai egészség javulását, valamint a depresszió csökkenését és az élettel való elégedettség magasabb szintjét.

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

Élvezze a boldogság előnyeit

Mi köze mindennek a stresszkezeléshez? Minden egyes a hangulat javítása érdekében megtett apró dolog tartós hatással lehet a stresszel szembeni ellenálló képességére. Minden alkalommal, amikor valami jót tesz magának egy lépést tesz afelé, hogy kevésbé érezze magát stresszesnek.

A pozitív hangulat javíthatja a mentális egészséget

A pozitív érzelmek nagyobb valószínűséggel teremtenek erőforrásokat a társadalmi kapcsolatok támogatásához, és növelik a stresszkezelési képességet. Míg a negatív érzelmi állapot „alagútlátáshoz” vezethet, amikor az emberek annyira a negatívumokra koncentrálnak, hogy elszalasztják az életükben rejlő lehetőségeket. 

A jó hangulattal, vagy a pozitív dolgok meglátásával ellensúlyozhatja a hangulatzavarokra jellemző boldogtalan vagy félelmetes állapotokat, mint például a szorongást vagy a depressziót. Olvasson tovább, hogy megtudja, mivel hozható még összefüggésbe boldogság és a jó egészség. 

  1. Védi a szívet

A boldogság valójában nem a szívből fakad, de jót tesz neki, mert alacsonyabb pulzusszámot és vérnyomást eredményez. 

  1. A boldogság erősíti az immunrendszert

Ismer olyan pesszimista, rosszkedvű embert, aki úgy tűnik, hogy mindig beteg? Lehet, hogy ez nem véletlen, ugyanis kutatások kapcsolatot találtak a boldogság és az erősebb immunrendszer között.

 

  1. Segít legyőzni a stresszt

A stressz nem csak mentális, de biológiai vonatkozásban is változásokat eredményez, így a hormonjainkban és vérnyomásunkban. A boldogság enyhíti ezeket a hatásokat, vagy legalábbis segíti a gyorsabb felépülést.  

 

  1. A boldog embereknek kevesebb a fájdalma

A boldogtalanság fájdalmas lehet – szó szerint. Azok az emberek, akik pozitívabban élik meg a mindennapokat, testileg is sokkal egészségesebbek, mint boldogtalan társaik. Ezek kívül a pozitív érzelmek enyhítik a fájdalmat is.

  1. Boldogsággal a betegségek ellen 

A boldogság a súlyosabb, hosszú távú állapotok javítására is pozitív hatással van, nem csak a rövidebb ideig tartó fájdalmakra. Nem véletlenül mondják, hogy a nevetés gyógyít. 

A boldogság egészségügyi előnyeinek tanulmányozása ugyan még gyerekcipőben jár, végső soron azonban leszögezhetjük, hogy a pozitív hangulat és a pozitív gondolkodás növeli az egyén azon képességét, hogy egészséges módon kezelje a stresszt, ami jobb egészségügyi eredményekhez, például fokozott immunitáshoz vezethet. 

Hogyan tud segíteni ebben a Manna csepp? 

A stresszhez, szorongáshoz és a boldogtalansághoz vezető út lelki blokkokkal van kikövezve, melyek feloldásához segítségre van szükség. Ebben segít a Manna csepp, mely megoldást nyújt, hogy erősítse lelki állóképességét, és napi alkalmazásával sokat tehet mentális egészségéért. 

Ne várjon túl sokáig! Olvassa el, hogy miben rejlik a Manna csepp ereje, és még ma döntsön úgy, hogy tesz egy keveset a mindent jelentő mentális egészségéért.