Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

“Majd ha megkapom az álom állást. Majd ha szerelmes leszek. Ha majd megnyerem a lottót, na akkor boldog leszek” Az az általános vélekedés, hogy a boldogsághoz vezető út mérföldkövekkel van körbevéve. Minél több mérföldkőhöz sikerül eljutunk, annál boldogabbak leszünk. De tényleg így van? Vagy még a legnagyobb boldogság mellett is lesznek nehezebb napok? A boldogsággal kapcsolatos hiedelmeknek néztünk utána, és néhány érdekes dolgot találtunk.

Mi szeretne lenni? Boldog!

 

Alapvető emberi vágyaink közé tartozik a boldogság. Ha viszont definiálnunk kellene, mit is jelent, nagy bajban lennénk. Ez egy nagyon egyedi dolog, mindenkinek más és más hozza el a várt boldogságot. Valaki a családban találja meg, más a hivatásában, megint más pedig abban, hogy körbeutazza a világot. 

Mivel nehezen tudjuk meghatározni a boldogság fogalmát, ezért nem tudjuk, hogy milyen eszközökkel lehetne elérni. Sokan inkább a várakozás mellett döntenek, úgy gondolják, hogy az élet majd tálcán kínálja ezt a lehetőség. Ez esetben viszont a türelem nem fog rózsát teremni. 

Bizonyos mértékig jobb helyzetben vannak az optimista életszemlélettel rendelkezők. Ők a hétköznapi rohanásban is képesek megállni egy percre. Értékelik az apró örömöket, és rácsodálkoznak a világ szépségeire. 

Hajlamosak vagyunk beleesni abba a hibába, hogy a boldogságot állandónak vesszük. Ha elértük azt célt, amitől a boldogságot várjuk, akkor úgy véljük, hogy örökre búcsút inthetünk a fekete felhőknek. Soha többé nem leszünk rosszkedvűek, szomorúak vagy levertek. Ez a hozzáállás viszont csalódáshoz vezethet. 

 

Stop! Talán nem is erre vágyott?

 

Végre elérte az álmait! Gratulálunk, akkor Ön bizonyára most nagyon boldog! Vagy talán…mégsem? 

Egyből elkezd járni az agyunk. Mi lehet a gond? Talán nem is erre vágytunk? Talán rossz helyen kopogtatunk? Talán szebbnek, jobbnak képzeltük az egészet? Vagy egyszerűen csak…minden rosszban ott van egy aprócska rossz is? 

Ha megvalósítjuk azt, amit elterveztünk, az egy nagy lépés. Ha viszont nem jár mellé automatikusan a boldogság is, akkor megriadunk. 

Az élet egy folyamatos hullámvasút, egyszer fent, egyszer lent. El kell fogadnunk, hogy a boldogság nem örök, ez egy állapot, amely ideig óráig tart. Ha megtalálta a hivatását, akkor is lesznek olyan napok, amikor legszívesebben kifutna a világból. Ha megtalálta élete párját, akkor is lesznek konfliktusok. Még a legszebb utazások során is lehet kedvetlen, szomorú. 

Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy meg kell kérdőjeleznünk, hogy jól döntöttünk avagy sem!

 

Így tanulja meg a boldogságot!

 

Micsoda? Hogy a boldogságot tanulni lehetne? Igen! Hoztunk néhány tippet, amellyel közelebb kerülhet hozzá.

  • Ismert mondás, hogy a boldogság forrása nem rajtunk kívül, hanem bennünk van, hát ne tegye függővé külső tényezőktől! Ez folyamatos csalódáshoz vezethet. Inkább törekedjen arra, hogy minden egyes napban megtalálja az örömet! 
  • Ez nem egy verseny. Lehet, hogy a kollégánk, munkatársunk, szomszédunk élete irigylésre méltó. De ez nem jelenti azt, hogy valóban boldog!
  • Ha nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, osszuk meg gondolatainkat családtagjainkkal, barátainkkal! Néhány kedves szó nagyot tud dobni a lelkiállapotunkon. 
  • Mindig lesznek rosszabb és jobb napok. Ezt meg kell tanulni elfogadni. 
  • Erősítse meg lelki ellenállóképességét! Ha lelkiállapota rendben van, akkor könnyebben veszi a nehezebb időszakokat. 

 

Ha kiegyensúlyozott, az fél siker!

 

Ha nagyon keményen dolgozott a céljai eléréséért, jogosan várja a boldogságot. Ha ez idővel megkopik, érthető, hogy rosszul érinti. Silány napok mindig lesznek. Viszont erős lelki ellenállóképességgel könnyebb megbirkózni velük!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy megbirkózzunk a nehéz időszakokkal. Ez a természetes étrendkiegészítő támogatja lelkünket, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, és gyorsabban térhessünk vissza a harmóniához, békéhez. 

Támogassa lelki állóképességét, és vértezze fel magát a rossz napok ellen!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete