Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A boldogság, egy érzés, amit szinte mindenki keres, de sokan küzdenek azért, hogy valóban megtalálják. A probléma a hozzáállásban keresendő. A legtöbb ember hajlamos azt gondolni, hogy, amikor elérem ezt a célt, boldog leszek, vagy amikor megkapom ezt az előléptetést, végre boldog leszek.  Annyi időt és energiát fordítanak a tervezésre és a célok elérésére való munkára, hogy elfelejtik, hogy a boldogság nem úticél formájában jelentkezik, hanem az utazás során az apró dolgokban rejlik.

A materialista társadalom, amelyben élünk, sokunkban elhitette, hogy a boldogságot hajszolni kell, meg kell szerezni. Ez a végső cél, amely örök boldogsághoz és elégedettséghez vezet. Paradox módon minél több ember hajszolja az anyagias örömöket a boldogság keresésének eszközeként, annál depressziósabbak, szorongóbbak és kevésbé elégedettek az élettel.

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

Az igazi boldogság nem cél vagy eredmény, hanem annak mellékterméke, ahogyan éljük az életünket, és hogyan kommunikálunk a minket körülvevő világgal. Ahelyett, hogy mindig görcsösen  hajszolná a boldogságot kezdjen el az élete apró részleteire koncentrálni. A kis dolgokban való öröm megtalálásának igazi trükkje az, ha tudja, hogy az öröm, amit keres, mindig ott van, és arra vár, hogy megtalálja. A természet szépsége, az új dolgok kipróbálásának lehetősége, a kapcsolatteremtés, valami új tanulásának a varázsa, vagy a mosolygás örömteli érzése. Minden ott vár, hogy befogadjuk, mert az élet apró dolgai jelentik az öröm legtisztább formáját.

Hogyan találjunk örömet a kis dolgokban?

Mikor merült el utoljára egy habbal teli fürdőben? Mikor figyelte meg utoljára a bogarak mozgását a földön? Valószínűleg már az idejét sem tudja. Még inkább nem egy oylan világban, ahol állandóan olyan dolgokkal bombáznak, amelyekhez hasonlítani akarunk (köszönet a közösségi médiának!). Szomorúsághoz, sőt depresszióhoz is vezethet, ha amiatt aggódik ami nem tud lenni, de szeretne olyan lenni. 

Mondhatnánk, hogy az igazi boldogság titka abban rejlik, ha örömet találunk az apró dolgokban. Amikor szó szerint megáll, és megszagolja a rózsákat, akkor megadja magának azt a lehetőséget, hogy emlékeztessék minden olyan apróságra, amelyek régen örömet okoztak, és valószínűleg még most is, csak elfelejtettük értékelni és örülni neki. Az élet apró dolgai azonban természetes forrásai a szomorúság, a félelem és az üresség érzésének leküzdésének. Térjen vissza az apró dolgokhoz, amiben ismét meglelheti örömét. 

Hogyan kezdjen hozzá? 

Egyrészt fontos észben tartani, hogy minden pillanat számít, különösen ez a pillanat itt és most. Közhelynek hangzik, de valóban egy életünk van, és ezen idő alatt magunkra kell összpontosítani. Egy kis szünet, ha észrevesszük az élet apró szépségét, ha képesek vagyunk örülni minden apróságnak, meg fogja hozni a jutalmat…

Nyomja meg a szünet gombot
Álljon meg, és ismerje fel a pillanatot. Gondoljon arra, ahogy érez, a dolgokra, amelyek körülveszik, a világra, amit magának teremtett. A szünet segít felismerni és értékelni a körülöttünk lévő egyszerű, ámde örömteli dolgokat. Olyanokat, mint a gyerekek nevetése, a madarak hangja, a kávé bódító illata, a naplemente változó színei. 

Vállaljon egy kis kockázatot
Mondjon igent olyan dolgokra, amiket általában nem valósít a mozgalmas élete miatt. Mondjon igent arra, hogy abbahagyja a munkát, és nyugodtan megiszik egy kávét. Mondjon igent a könyv néhány fejezetének elolvasására, még akkor is, ha éppen vasalni kellene. Mondjon igent arra, hogy megnézze a napfelkeltét. Legyen egy kicsit merészebb és kalandosabb. Mi a legrosszabb, ami történhet?

Legyen hálás
Szánjon időt arra, hogy leüljön és körülnézzen. Valószínűleg sok olyan dolgot fog látni, amiért hálás lehet. Olyan dolgokat a természetben, amelyek lenyűgözik. Olyan anyagi javakat, amelyekért keményen megdolgozott az életben, de most már természetesnek veszi. Amikor ráébred arra, hogy minden elvégzett munkának megvan az apró jutalma, sokkal nagyobb öröme lesz bennük.

Félre a technológiával

A telefonok, az okosórák és a táblagépek mindennapjaink részévé váltak, és ez nagyszerű. Hát igen, de csak részben. Amikor megszállottan kötődünk a világ többi részéhez, elkezdjük figyelmen kívül hagyni a körülöttünk lévő világot. Látott már olyan asztaltársaságot, ahol mindenki a telefonját bűvölte miközben egymással nem beszélgettek? Ugye? Tegye félre a telefonját, és higgye el, nem fog lemaradni semmiről.

Ha napi pár órára a telefonon kívüli világra helyezi a tekintetét higgye el, hogy újra fel fogja ismerni, hogy mennyire csodálatos az Önt körülvevő világ, és nem kell ahhoz telefonon, hogy egy jót beszélgessünk. 

Gondolkozzon úgy, mint egy gyerek
Engedje felszínre az elrejtett kíváncsi gyermeki lelkét, amikor még tele volt csodával és kíváncsisággal. Ne foglalkozzon senkivel, ugorjon bele egy pocsolyába, vagy próbáljon ki valamit, amit kiskorában szeretett volna. 

Irány egy jó kis séta

Nehezen veszi rá magát, hogy sétálni menjen, de higgye el, hogy csak elindulni nehéz, utána már örül, hogy megtette. Amíg kint van a szabadban fogadja be a hangokat, szagokat és a látványt. Ez az egyik legjobb módja, hogy örömét lelje a kis dolgokban.

Mosolyogjon

Ez az egyik legnagyobb apró dolog, amit megtehet, és valóban változást hozhat az életében. Endorfint, dopamint és szerotonint termel, ami ellazítja a testet, boldoggá tesz az agyat, és bizonyítottan fertőző is. A mosolygás az egyik legegyszerűbb apró dolog az életben, amely szinte azonnal hatalmas változást hozhat.

Kényeztesse magát egy különleges finomsággal

Ez lehet cukorka, csokoládé, egy finom étel. Szánjon időt arra, hogy értékelje minden falatot vagy kortyot, minden ízt és minden apró örömöt, amit kap. Ne feledje: ne vigye túlzásba a kényeztetést, mert akkor elvész a különlegesség varázsa.  

Mi van, ha…

Mi van, ha mégsem megy? Mi van, ha mégsem tudja megtalálni az élet apró szépségét. Van olyan, hogy továbbra is túlterheltnek érzi magát, és nehezen működnek a mindennapjai. Ekkor segítséghez kell folyamodni.

A Manna csepp a megoldás, mert feloldja azokat a lelki blokkokat, amelyek nem napi szinten gátat szabnak a célul kitűzött örömnek és boldogságnak. Használja a Manna cseppben rejlő bizonyított erőt, amely Önt is energiával és életerővel fogja feltölteni. 

Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.