Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Kipihenten kezdeni a reggelt, és nekivágni a nap kihívásainak. Feszültség nélkül megbirkózni az otthoni teendőkkel. Felszabadultan hátradőlni a nap végén. Nem tűnnek nagy dolognak, igaz?  Sajnos a dolgozó édesanyák számára mindez a legtöbbször elérhetetlennek tűnik.Vagy mégsem? Mit tehetnek azért, hogy mindez valósággá váljon? A mai cikkünkben a dolgozó anyukáknak próbáltunk néhány segítő gondolatot összeszedni.

“Nem vagyok elég jó?”

 

Manapság nem könnyű az anyukák élete. A helyzet sokuk számára embert próbáló, hiszen nem csak a munkahelyen kell maximális teljesítményt nyújtani, de a gyermeknevelésben is jeleskedniük kell. Így aztán egy édesanyára ezerféle feladat vár nap mint nap. Az ezekkel való zsonglőrködés pedig teljesen kimerítheti őket. Az egyedülálló szülők számára a helyzet még elkeserítőbb- hiszen nekik segítség nélkül kell mindezzel megbirkózni!

Nem vagyunk gépek, így bizony néha elszakad a cérna. Ha pedig elveszítjük a türelmünket, jön a bűntudat. “Más biztos jobban csinálja. Más biztosan nem förmed így rá a gyermekére. Talán nem is vagyok elég jó anya…”

Nem kell tökéletesnek lenni!

 

A gyermekeknek azonban nem egy tökéletes anyára van szükségük. Inkább egy olyanra, aki mellettük áll, bármi történik. Egy olyan édesanyára, aki odafigyel rájuk, és meghallgatja őket. Egy anyukára, aki bármikor kapható egy kis mókázásra. Arra, hogy ő is boldog legyen.

 

Ehhez viszont az kell, hogy tudjon és merjen néha lazítani egy kicsit! Lehet, hogy fut a lakás, lehet, hogy aznap csak hideg étel lesz a vacsoraasztalon. De nem ez fog számítani. Nem ezek lesznek az örök emlékek a gyermekek számára. 

 

Mindig a tökéletességet hajszoljuk, magánéletünkben és karrierünkben. De vajon ez az, amire szükség van? Tényleg csak akkor leszünk jó szülők, ha mindent hibátlanul csinálunk?

Tegyük fel magunknak a kérdést. Mi az, amire gyermekkorunkból emlékszünk? A frissen mosott, csillogó padlóra? Az üres szennyeskosárra? A makulátlan konyhapultra? 

Nem inkább az ugrik be először, hogy milyen gyönyörű volt édesanyánk csilingelő nevetése? Mennyire szerettük, amikor átölelt. Milyen jól esett, amikor egy nehéz nap végén megsimogatta a fejünket, és biztatott, hogy minden rendben lesz…

 

Tippek a stressz kezeléséhez

 

Bármennyire is igyekszünk megőrizni a nyugalmunkat, előfordulhatnak olyan napok, amikor szinte minden ellenünk van. Nem csoda, ha ilyenkor a stressz szintünk az egekbe szökik! Néhány stresszcsökkentő tipp betartásával viszont ilyenkor is tehet azért, hogy ne törjön el a mécses!

  • Ne féljen segítséget kérni! Bár nagyszerű érzés, ha mindent meg tud oldani egyedül, néha nem szégyen házastársunk vagy családtagjaink segítségét kérni. 
  • Ne foglalkozzon az elvárásokkal, nem kell szuperanyának lennie! A gyermekei számára biztosan Ön lesz a legjobb édesanya akkor is, ha nem tud minden feladatot 100%-osan ellátni. 
  • Szánjon időt magára! Ne érezzen lelkiismeretfurdalást azért, mert szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Sokkal könnyebben tud megbirkózni a kihívásokkal akkor, ha kipihent. 
  • A gyermekek a tükörképeink. Ha mi rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, azt ők is megérzik, emiatt válnak nyűgössé, érzékennyé. Ha viszont nyugodtak maradunk, az rájuk is megnyugtatólag hat. 
  • Mindig lesznek nehezebb napok. Emiatt ne érezzen lelkiismeretfurdalást! Ön akkor is jó édesanya marad- csak épp rossz napja van.

 

Stresszoldás egy percben

 

Néha bármennyire is szeretnénk, egyszerűen nem tudjuk bezsúfolni a napi teendők közé a kikapcsolódást. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a stresszt sem tudjuk kiiktatni az életünkből!

A Mannacsepp természetes étrendkiegészítő segít, hogy idegösszeroppanás nélkül bírjuk a legnehezebb napokat is, és este még legyen erőnk mosolyogni. Szedése csupán napi néhány percet vesz igénybe, mégis sokkal harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb lelkiállapotra tehet szert. Csökkentse a stresszes pillanatokat, és élvezze a békét a gyermekek mellett is!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete