Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mindannyian arra vágyunk, hogy éjszaka pillanatok alatt elaludjunk, majd másnap reggel kipihenten ébredjünk. De mi van akkor, ha ez mégsem jön össze? Megoldást jelentenek az altatók? Érdemes vegyszerekkel tömni magunkat a nyugodt alvásért cserébe? Íme, néhány hasznos tipp, amellyel talán könnyebben sikerülhet elaludnia, hogy frissen, ereje teljében ébredhessen reggelente.

Számtalan oka van annak, ha az éjszakákat nem tudjuk pihentető alvással tölteni. Egy amerikai életmód magazin online felmérést készített a témában, az okok között szerencsére többnyire nem szervi problémák állnak.

 

De miért nem alszunk jól?

 

A felmérésben részt vevők egészen hétköznapi dolgokat jelöltek meg arra vonatkozóan, miért nem tudtak eleget és minőségit aludni. Sokan válaszoltak úgy, hogy túl sokat ettek vagy ittak lefekvés előtt, ami miatt egész egyszerűen nem tudtak maguknak kényelmes körülményeket teremteni. Szintén sokan írták azt is, hogy nem érezték magukat elég fáradtnak az alváshoz, pedig bőven alvásidőt jelzett már az óra. Persze reggelre már elillant az éjszakai fittség… A harmadik nagy csoport válaszai pedig leginkább lelki okok köré csoportosíthatók.

 

Nyomasztanak a saját gondolataink

 

A lelki okok között sokféle választ találni a felmérésben. Ezek egyike például az, hogy sokan képtelenek elengedni a sérelmeiket. A sérelmek lehetnek aznapi események, de visszanyúlhatnak akár évekre. Többeknek amiatt nem jön álom a szemére, mert egy vitában alulmaradtak. A válaszadók között többen azt nyilatkozták, hogy alvás előtt (vagy inkább helyett) azon morfondíroznak, tépelődnek, hogy mit hibáztak a múltban, mit kellett volna jobban vagy másképp csinálniuk. A legjobb, amit a nyugodt alvásért tehetünk, ha tanulunk a hibáinkból és a konfliktusokat azok megtörténtekor kezeljük, úgy hogy ne maradjon tüske bennünk.

 

+1 ok, ami miatt nem alszunk jól

 

Kutatások kimutatták, hogy azok, akik a tévé, a monitor, vagy a telefon fehér fénye előtt töltik a lefekvés előtti időt, nem tudnak jól és mélyen aludni. Az ok roppant egyszerű: az agyunk úgy dolgozza fel a gépekből érkező fényt, mintha az nappali lenne, így elkezd olyan hormonokat termelni, amik az ébren maradáshoz szükségesek. Két dolgot tehetünk: vagy igyekezzünk a lefekvés előtti időt a fentiek nélkül tölteni, vagy telepítsünk olyan alkalmazásokat a telefonra és a laptopra, amik esténként az éles fehér fényt automatikusan lágyabbra cserélik. Persze a legjobb az lenne, ha az estéket csendben, nyugalomban töltenénk, hogy a testünket felkészítsük a pihenésre.

 

Altatók helyett, egy kis természetes segítség

 

Abban valószínűleg egyetértünk mindannyian, hogy altatókat és nyugtatókat szedni nem jó ötlet. Nemcsak azért, mert könnyen hozzászokik a szervezünk és később képtelenek vagyunk nélkülük elaludni, hanem mert kemikáliákkal mérgezzük magunkat, amiknek senki nem ismeri a hosszú távú következményeit. A természet azonban hatalmas patika! Szakemberek, akik a természetes gyógymód hívei, olyan készítményt fejlesztettek ki, amely csökkenti a szorongásokat, oldja a stressz káros hatásait, elcsendesíti a lelkünkben dúló viharokat, így sok más jótékony hatása mellett, talán közelebb kerülhetünk a pihentető alváshoz is.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete