Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Kíméletlen kijelentés ugyan, de nem kerülhető el az a tény, hogy a stressz megölhet minket. Nem a stresszes helyzet a bűnös, hanem ahogyan kezeljük azokat. A hatására felszabaduló hormon, a kortizol, pusztítást okoz az immunrendszerben és az emésztőrendszerben. A folyamatosan jelen lévő krónikus stressz pedig szívrohamot vagy agyvérzést is okozhat.

Míg egyesek egyszerűen túllépnek a stresszen, mások túlterheltek lehetnek, és képtelenek megbirkózni vele. Sokan inkább elfogadják és beletörődnek a stresszes állapotba, mintsem törődjenek vele. A küzdj vagy menekülj mód hasznos lehet, ha vészhelyzetben van, de a testünk nem arra való, hogy állandóan ebben az állapotban legyen. 

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

Sok esetben nem az átélt veszteség vagy a tragédia a felelős, hanem amikor éjszakában nyúlóan nézi a tévét, pedig jól tudja, hogy korán kell kelnie. Hajnali 5:30-kor megszólal az ébresztője, hogy elkezdődjön a munkanapja, és ahelyett, hogy kipihent lenne, fáradt, nyűgös és már feszülten indul a nap. Az a gyilkos stressz, amikor évek óta nem érzi jól magát a munkahelyén, mégis minden egyes nap gyomorgörccsel megy be dolgozni ahelyett, hogy változtatna a helyzeten és másik állást keresne. 

Most még erőszakosabbnak kell lennünk a stressz leküzdésében, mint valaha. Mindenkit mélyen érintett a COVID-19 világjárvány, továbbra is jelen vannak a problémák azok a külső tényezők, amelyek jelentős stresszforrást jelentenek. Ezek mindegyike valódi következményekkel jár elménkre és testünkre. 

A stressz leküzdésének egyik legjobb módja a testmozgás.  Ne csak robot üzemmódba kapcsolva járjon le az edzőterembe, hanem közben mentálisan is kapcsoljon ki. Szeme előtt lebegjen a cél, a stressz leküzdése. 

A masszázs nagyszerű és kellemes módja a stressz csökkentésének, de ez csupán átmeneti megoldás. Gyakran többet érünk, ha meghozzuk a nehéz döntéseket, például egy kellemes munka megtalálása vagy egyszerűen a heti munkaórák számának csökkentése. Saját maga érdekében át kell vennie az irányítást, határozott döntéseket kell meghoznia. 

Minden egyes erőfeszítést megérdemel, amit saját maga jólétébe fektet. Élje a legjobb életet a lehető legteljesebb mértékben. Soha nincs túl késő, kezdje el még ma.

  • Feküdjön le időben és aludjon eleget. 
  • Figyeljen a napi vízszükséglet elfogyasztására. 
  • Egyen több zöldséget és gyümölcsöt. 
  • Olyan emberekkel legyen kapcsolatban, akik felemelik nem pedig lerombolják. 
  • Munkája során vegyen ki öt perces szüneteket, ami mentális és fizikai előnyökkel jár. Ezek a rövid munkaszünetek nagyobb elkötelezettséget, jobb teljesítményt, valamint jobb alvást, fokozott immunitást, alacsonyabb vérnyomást, jobb emésztést és érzelmi jólétet eredményeznek. Ez az öt perc olyan egyszerű dolgokból is állhatnak, mint a nyújtás, fel-le séta a lépcsőn vagy egy kis nassolás. 

Most úgy gondolja, hogy nem olyan egyszerű ez? Drasztikusnak kell lennie, ha a stressz leküzdéséről van szó, mert tudatosság és elszántság nélkül nem fog menni. A munkában és a magánéletben is tartsa meg egyensúlyt, figyeljen mentális egészségére, hogy ne legyen túl késő. 

A Manna csepp jóvoltából, a virágesszenciák erejének köszönhetően, feloldja azokat a lelki blokkokat, amik után könnyebben veheti az Önre nehezedő terheket. 

Olvasson tovább, hogy a Manna csepp milyen könnyedén, ám mégis drasztikusan bánik el a stressz okozta terhekkel. Ne késlekedjen, mielőbb változtasson életén!

Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.