Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A Manna csepp hatékony segítség lehet, ha elakadtunk egy élethelyzetben. Néha úgy érezzük, hogy egy adott élethelyzetet nem tudunk megoldani, és csak vergődünk, de nem jutunk előbbre. Ilyenkor a különböző virágok információi segíthetnek feloldani azt a blokkot, amelyik akadályozza, hogy előbbre jussunk az életünkben. Ez a „szelíd módszer” hozzásegíthet ahhoz, hogy életünk minden területe egy csapásra gördülékenyebben, sikeresebben működjön. Most, leegyszerűsítve mutatunk néhány olyan hétköznapi élethelyzetet, amikor a Manna csepp segítséget jelenthet.

 

1.   Egy új élethelyzet nyitányakor, amikor kell az energia

 

Új munkahely, kisgyermek születése, költözés, új otthon berendezése. Ezek azok az élethelyzetek, amikor szükség van az erőre, hiszen komoly kihívásokkal küzd az ember. Ilyenkor a Manna csepp abban segíthet, hogy nagyobb lendülettel legyünk képesek dolgozni akkor is, amikor erőnk a végéhez közelít, de már közel a cél. A tapasztalataink szerint az intuició és kreativitás is jócskán megnövekszik a fogyasztás során, ami nagy segítséget jelenthet.

 

2.   Ha elkadtunk egy negatív élethelyzetben

 

Az emberek félnek a változástól. Sokszor nem tudunk, vagy nem merünk változtatni. Ezért ott ragadunk egy rossz munkahelyen, egy rossz kapcsolatban, vagy egy nem nekünk való lakóhelyen. Ez pedig egyre több negatív érzést generál bennünk, ami egy idő után megbetegíthet minket. A Mannacsepp segíthet, hogy megtaláljuk a megoldásokat, és megtegyük azokat a lépéseket amik a továbblépésünkhöz szükségesek.

 

 

3.   Ha betegek vagyunk, vagy betegség után lábadozunk

 

Minden betegségnek megvan a maga lelki és fizikai oka a háttérben, és mindenkit arra biztatunk, hogy szükség esetén a megfelelő szakemberrel konzultáljon. Ugyanakkor a Manna, mint kiegészítő, fontos segédeszköz lehet, hogy mielőbb visszatérhessen életünk a normális kerékvágásba. A Manna felerősíti a szervezet öngyógyító képessségét, harmonizálja a szervezetet, amely így könnyebben küzd meg a betegséggel.

 

4.   Lelki mélypont idején, hogy újra lássuk a fényt

 

A test a lélek temploma, és mindannyian örökké élő, ragyogó fényű szellemlények vagyunk, jelenleg épp földi testben. A holisztikus gondolkozás szerint amikor a test és a lélek egyensúlya felborul, a szervezet azonnal reagál: ilyenkor – a kezdeti jeleknél, figyelmeztető tüneteknél – nem szabad azonnal nyugtatókhoz és erős gyógyszerekhez nyúlni: bölcsebb dolog inkább a természet ősi, nagy tudású esszenciáját segítségül hívni.

 

5.   Amikor nagy, komoly cél lebeg a szemünk előtt

 

Vannak szakaszok minden ember életében, amikor eldönti, hogy szeretne azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek igazán fontosak számára: legyen ez az életfeladat a család, a karrier, mások segítése, a tudomány szolgálata vagy épp a művészet oltárán történő áldozás. A közös pont az, hogy a fókuszt egy az egyben ebbe az irányba kell fordítanunk ilyenkor: a kitartás megőrzésében és a kiegyensúlyozott energiaszint fenntartásában ugyanakkor megbízható társ a rendszeresen, tudatosság fényével adagolt Manna csepp.

 

A változás kemény munkáját senki nem végzi el helyettünk. A Manna azonban segítségünkre lehet abban, hogy a bennünk levő energiát segíthet megsokszorozni. A rezgésszintünket emeli, így kiegyensúlyozottan és energikusan lépjünk a fejlődés és a siker kapujába. Folyamatosan természetes támogatást nyújt lelkünknek, hogy könnyebben küzdjön meg a mindennapok kihívásaival. Mindehhez pedig elég,naponta egy percet rászánnunk.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp