Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Különösen megterhelő évet tudhatunk magunk mögött. Nem csoda, ha 2021 beköszöntével sokan fellélegeztek. Ám az évszám önmagában nem fog felszabadulást hozni. Nekünk kell tennünk azért, hogy a legtöbbet kihozhassuk a jelenlegi helyzetből, és elégedetten zárjuk majd ezt az évet. Hogyan kezdjünk akkor most neki? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük a nekünk bevált praktikákat.

A tavalyi év nehéz volt…

 

2020 sokak számára egy problémákkal, kihívásokkal teli időszak volt. A bizonytalanság, a nehézségek sokakat megviseltek. Sokan munkahelyi, pénzügyi gondokkal küzdöttek, mások elszakadtak családjuktól, barátaiktól. Megint másokat a magány és az elszigeteltség tett próbára. Nem csoda, hogy sokkal feszültebbé, ingerlékenyebbé váltunk. 

 

Ilyen körülmények között, még fontosabb, hogy mindent megtegyünk a lelkierőnk és az energiánk fenntartásáért. Ezért az első tennivalónk, hogy keressük meg az előző évben a pozitívumokat. Mert még 2020-ban sem csak rossz dolgok történtek. Próbáljuk összeszedni néhány elért eredményt és kellemes emléket. Csak ez után álljunk neki a jövő tervezésnek

 

Bár való igaz, a naptár változásával önmagában nem sok minden javul, a hozzáállásunkon képesek vagyunk változtatni. Tehetünk azért, hogy ez az év könnyebb legyen, mint az előző!

 

Legyen 2021 az Ön éve!

 

Nem könnyű optimistán tekinteni az előttünk álló hónapokra rengeteg nehézséggel a hátunk mögött. De nem is lehetetlen!

 

Bár a körülöttünk zajló, világban történő eseményeket nem tudjuk befolyásolni, saját hozzáállásunkat meg tudjuk változtatni. Tudunk dönteni arról, hogy mire fordítjuk a figyelmünket. Azokra a dolgokra, amire van ráhatásunk, vagy azokra, amikre nincs. Tudunk dönteni arról, hogy a lehetőségeket keressük, vagy a hiányosságokon kesergünk. Választhatunk, hogy örömmel éljük meg a hétköznapokat, vagy csak panaszkodunk. 

 

Mi a pozitív gondolkodás mellett tesszük le a voksunkat. Hiszen mennyivel könnyebb úgy felkelni reggel, ha tudjuk, hogy nem vagyunk kiszolgáltatottak. Mennyivel egyszerűbb úgy megküzdeni a mindennapok nehézségeivel, ha tudjuk, hogy vannak eszközeink. Mennyivel jobb, ha megtanuljuk értékelni az apró örömöket, mintha mindenen keseregnénk. 

Bár ennek a hozzáállásnak az elsajátítása nem megy egyik napról a másikra, egy kis gyakorlással máris tehetünk azért, hogy ez az év jókedvűbben teljen, mint az előző!

 

Miket tehet januárban?

 

Bár jelenleg még mindig otthonainkban töltjük a legtöbb időt, bent is tehetünk azért, hogy jobb legyen az idei év. 

  • Készítsen terveket! Ugyan nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen a terveinket bármikor felülírhatja a járvány, de nem árt néhány fontos célt meghatározni magunknak 2021-re. Lehet például, hogy megfogadjuk, idén több időt fogunk kirándulással tölteni. Vagy, hogy belevágunk valamilyen új hobbiba. Esetleg munkahelyet váltunk, ha a jelenlegi nem tesz boldoggá. 
  • Ne hagyja, hogy a negatív gondolatok átvegyék az irányítást! Bár mindenkinek vannak rosszabb időszakai, mindig az lebegjen a szeme előtt, hogy ez csupán átmeneti. Lesz ennél sokkal jobb is!
  • Legyünk hálásak az apró dolgokért. Például, hogy reggel vakító napsütésre ébredhetünk. Hogy mennyire jól esik egy kellemes séta a közeli parkban. Hogy mennyire jó bekucorodni az ágyba egy pohár forró tea és egy izgalmas könyv társaságában. 
  • Bár a családtagjainkkal, barátainkkal való személyes találkozás sokkal bonyolultabbá vált, ne hanyagolja el ezeket a kapcsolatokat! Néha bőven elég egy tartalmas telefonhívás ahhoz, hogy jó kedvre derüljünk. 

 

Ha egy kis támogatásra van szüksége

 

Nem könnyű optimistán tekinteni akkor a világra, ha sötét felhők gyülekeznek a fejünk felett. Akkor különösen nem, ha lelkiállapotunk nincs rendben, vagy az energiánk fogytán van.

Mi a Mannacsepp étrendkiegészítőt használjuk, hogy megerősítsük lelki ellenállóképességünket. Ennek a támogatásnak köszönhetően lekünk könnyebben megbirkózik a nehézségekkel, és egyszerűbben regenerálódik egy-egy stresszes időszak után. 

Ne hagyja, hogy a felhők eltakarják a napot! Tegyen azért, hogy mindig meglássa a jót!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete